tutu grooming skopje

фризер, салон за капење, шишање и едукативна
градинка на мали раси на кучиња во Скопје
со француски стандарди

TUTU
Dog Grooming Skopje

À PROPOS DE TUTU

tutu grooming skopje

фризер, салон за капење, шишање и едукативна градинка на мали раси
на кучиња во Скопје со француски стандарди

TUTU
Dog Grooming Skopje

À PROPOS DE TUTU

фризер, салон за капење, шишање и едукативна градинка на мали раси
на кучиња во Скопје со француски стандарди

TUTU
Dog Grooming Skopje

À PROPOS DE TUTU

Најдобрата вредност квалитет/цена во Скопје
за фризер био-капење и grooming à la française
на кучиња од страна на професионален
тим обучен во Париз.

Користиме органска
француска козметика

À PROPOS DE TUTU

Најдобрата вредност квалитет/цена во Скопје за фризер био-капење
и grooming à la française на кучиња од страна на професионален тим обучен во Париз.

Користиме органска
француска козметика

À PROPOS DE TUTU

Најдобрата вредност квалитет/цена во Скопје
за фризер био-капење и grooming à la française на кучиња
од страна на професионален тим обучен во Париз.

Користиме органска
француска козметика

À PROPOS DE TUTU

salon za sisanja kucinja

сопствениците на кучињата се добредојдени
за време на ексклузивниот третман.

Во ТУТУ како и во
европските салони

À PROPOS DE TUTU

New Modern Stylist Fashionable Women's
Wear holder bag holder.

Exclusive Winter

COLLECTION

salon za sisanja kucinja

сопствениците на кучињата се добредојдени
за време на ексклузивниот третман.

Во ТУТУ како и во
европските салони

À PROPOS DE TUTU

секогаш е поспокојно и посоработливо со Вашето
бесценето присуство бидејќи фобијата од груминг
тешко се лечи при трауматично искуство без Вас.

Вашето мало кутре
кое првпат се шиша

À PROPOS DE TUTU

New Modern Stylist Fashionable Women's
Wear holder bag holder.

Exclusive Winter

COLLECTION

секогаш е поспокојно и посоработливо со Вашето бесценето
присуство бидејќи фобијата од груминг тешко се лечи
при трауматично искуство без Вас.

Вашето мало кутре
кое првпат се шиша

À PROPOS DE TUTU

tutu grooming skopje

исклучиво органска француска козметика
адаптирана на специфичноста на влакното, расата
и чувствителноста на кожата на Вашето милениче.

во ТУТУ користиме

À PROPOS DE TUTU

New Modern Stylist Fashionable Women's
Wear holder bag holder.

Exclusive Winter

COLLECTION

бербер фризер за кучиња

органска француска козметика адаптирана на специфичноста
на влакното, расата и чувствителноста на кожата на Вашето милениче.

во ТУТУ користиме исклучиво

À PROPOS DE TUTU

tutu grooming skopje

фризер, салон за капење, шишање
и едукативна градинка на мали раси
на кучиња во Скопје со француски стандарди

TUTU
Dog Grooming Skopje

À PROPOS DE TUTU

tutu grooming skopje

фризер, салон за капење, шишање и едукативна градинка на мали раси
на кучиња во Скопје со француски стандарди

TUTU
Dog Grooming Skopje

À PROPOS DE TUTU

фризер, салон за капење, шишање и едукативна градинка на мали раси
на кучиња во Скопје со француски стандарди

TUTU
Dog Grooming Skopje

À PROPOS DE TUTU

Најдобрата вредност квалитет/цена во Скопје за фризер био-капење
и grooming à la française на кучиња од страна на
професионален тим обучен во Париз.

Користиме органска
француска козметика

À PROPOS DE TUTU

Најдобрата вредност квалитет/цена во Скопје за фризер био-капење
и grooming à la française на кучиња од страна на професионален тим обучен во Париз.

Користиме органска
француска козметика

À PROPOS DE TUTU

Најдобрата вредност квалитет/цена во Скопје
за фризер био-капење и grooming à la française на кучиња
од страна на професионален тим обучен во Париз.

Користиме органска
француска козметика

À PROPOS DE TUTU

salon za sisanja kucinja

сопствениците на кучињата се добредојдени
за време на ексклузивниот третман.

Во ТУТУ како и во
европските салони

À PROPOS DE TUTU

New Modern Stylist Fashionable Women's
Wear holder bag holder.

Exclusive Winter

COLLECTION

salon za sisanja kucinja

сопствениците на кучињата се добредојдени
за време на ексклузивниот третман.

Во ТУТУ како и во
европските салони

À PROPOS DE TUTU

salon za sisanja kucinja

сопствениците на кучињата се добредојдени
за време на ексклузивниот третман.

Во ТУТУ како и во
европските салони

À PROPOS DE TUTU

New Modern Stylist Fashionable Women's
Wear holder bag holder.

Exclusive Winter

COLLECTION

секогаш е поспокојно и посоработливо со Вашето бесценето
присуство бидејќи фобијата од груминг тешко се лечи
при трауматично искуство без Вас.

Вашето мало кутре
кое првпат се шиша

À PROPOS DE TUTU

salon za sisanja kucinja

сопствениците на кучињата се добредојдени
за време на ексклузивниот третман.

Во ТУТУ како и во
европските салони

À PROPOS DE TUTU

New Modern Stylist Fashionable Women's
Wear holder bag holder.

Exclusive Winter

COLLECTION

органска француска козметика адаптирана на специфичноста
на влакното, расата и чувствителноста на кожата на Вашето милениче.

во ТУТУ користиме исклучиво

À PROPOS DE TUTU

Ценовникот за кучиња над 10кг е достапен во салонот и на
072 215 271

Kапење

капење со природни шампони, нега на перничињата, чистење уши и очи со природни серуми, сечење нокти, фенирање, четкање
Наменет за одржувани мали и мини раси на кучиња до 10кг со потреба од капење и чешлање
Цена редовен ТУТУ клиент :
700 денари
Цена нередовен клиент :
1.000 денари

sisanje kucinja skopje

Шишање

шишање со ножички и стрижење, нега на перничињата, чистење уши и очи со природни серуми, сечење нокти, фенирање, четкање
Наменет за редовно одржувани мали и мини раси на кучиња до 10кг со потреба од шишање. Кучето е искапено, расчешлано и фенирано неколку часа непосредно пред да дојде во салонот.
Цена: 1.000 денари

Капење и шишање

капење со органски шампони, шишање со ножички и стрижење, нега на перничињата, чистење уши и очи со природни серуми, сечење нокти, фенирање, четкање
Наменет за одржувани мали и мини раси на кучиња до 10кг со потреба од шишање, капење и чешлање
Цена редовен ТУТУ клиент :
1.200 денари
Цена нередовен клиент :
1.500 денари

Додатни услуги

Кучињата со длабоки тутки и/или надворешни паразити НЕ се третираат во ТУТУ. Доколку при третманот, се забележат, аномалиите ќе бидат отстранети а трошокот ќе биде вкалкулиран во цената на третманот
Цена за бричење :
+ 500 денари на цената на третманот
Цена за отстранување на крлежи и/или болви :
+ 300 денари на цената на третманот

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.