tutu grooming skopje

фризер, салон за капење, шишање и едукативна
градинка на мали раси на кучиња во Скопје
со француски стандарди

TUTU
Dog Grooming Skopje

À PROPOS DE TUTU

tutu grooming skopje

фризер, салон за капење, шишање и едукативна градинка на мали раси
на кучиња во Скопје со француски стандарди

TUTU
Dog Grooming Skopje

À PROPOS DE TUTU

фризер, салон за капење, шишање и едукативна градинка на мали раси
на кучиња во Скопје со француски стандарди

TUTU
Dog Grooming Skopje

À PROPOS DE TUTU

Најдобрата вредност квалитет/цена во Скопје
за фризер био-капење и grooming à la française
на кучиња од страна на професионален
тим обучен во Париз.

Користиме органска
француска козметика

À PROPOS DE TUTU

Најдобрата вредност квалитет/цена во Скопје за фризер био-капење
и grooming à la française на кучиња од страна на професионален тим обучен во Париз.

Користиме органска
француска козметика

À PROPOS DE TUTU

Најдобрата вредност квалитет/цена во Скопје
за фризер био-капење и grooming à la française на кучиња
од страна на професионален тим обучен во Париз.

Користиме органска
француска козметика

À PROPOS DE TUTU

salon za sisanja kucinja

сопствениците на кучињата се добредојдени
за време на ексклузивниот третман.

Во ТУТУ како и во
европските салони

À PROPOS DE TUTU

New Modern Stylist Fashionable Women's
Wear holder bag holder.

Exclusive Winter

COLLECTION

salon za sisanja kucinja

сопствениците на кучињата се добредојдени
за време на ексклузивниот третман.

Во ТУТУ како и во
европските салони

À PROPOS DE TUTU

секогаш е поспокојно и посоработливо со Вашето
бесценето присуство бидејќи фобијата од груминг
тешко се лечи при трауматично искуство без Вас.

Вашето мало кутре
кое првпат се шиша

À PROPOS DE TUTU

New Modern Stylist Fashionable Women's
Wear holder bag holder.

Exclusive Winter

COLLECTION

секогаш е поспокојно и посоработливо со Вашето бесценето
присуство бидејќи фобијата од груминг тешко се лечи
при трауматично искуство без Вас.

Вашето мало кутре
кое првпат се шиша

À PROPOS DE TUTU

tutu grooming skopje

исклучиво органска француска козметика
адаптирана на специфичноста на влакното, расата
и чувствителноста на кожата на Вашето милениче.

во ТУТУ користиме

À PROPOS DE TUTU

New Modern Stylist Fashionable Women's
Wear holder bag holder.

Exclusive Winter

COLLECTION

бербер фризер за кучиња

органска француска козметика адаптирана на специфичноста
на влакното, расата и чувствителноста на кожата на Вашето милениче.

во ТУТУ користиме исклучиво

À PROPOS DE TUTU

tutu grooming skopje

фризер, салон за капење, шишање
и едукативна градинка на мали раси
на кучиња во Скопје со француски стандарди

TUTU
Dog Grooming Skopje

À PROPOS DE TUTU

tutu grooming skopje

фризер, салон за капење, шишање и едукативна градинка на мали раси
на кучиња во Скопје со француски стандарди

TUTU
Dog Grooming Skopje

À PROPOS DE TUTU

фризер, салон за капење, шишање и едукативна градинка на мали раси
на кучиња во Скопје со француски стандарди

TUTU
Dog Grooming Skopje

À PROPOS DE TUTU

Најдобрата вредност квалитет/цена во Скопје за фризер био-капење
и grooming à la française на кучиња од страна на
професионален тим обучен во Париз.

Користиме органска
француска козметика

À PROPOS DE TUTU

Најдобрата вредност квалитет/цена во Скопје за фризер био-капење
и grooming à la française на кучиња од страна на професионален тим обучен во Париз.

Користиме органска
француска козметика

À PROPOS DE TUTU

Најдобрата вредност квалитет/цена во Скопје
за фризер био-капење и grooming à la française на кучиња
од страна на професионален тим обучен во Париз.

Користиме органска
француска козметика

À PROPOS DE TUTU

salon za sisanja kucinja

сопствениците на кучињата се добредојдени
за време на ексклузивниот третман.

Во ТУТУ како и во
европските салони

À PROPOS DE TUTU

New Modern Stylist Fashionable Women's
Wear holder bag holder.

Exclusive Winter

COLLECTION

salon za sisanja kucinja

сопствениците на кучињата се добредојдени
за време на ексклузивниот третман.

Во ТУТУ како и во
европските салони

À PROPOS DE TUTU

salon za sisanja kucinja

сопствениците на кучињата се добредојдени
за време на ексклузивниот третман.

Во ТУТУ како и во
европските салони

À PROPOS DE TUTU

New Modern Stylist Fashionable Women's
Wear holder bag holder.

Exclusive Winter

COLLECTION

секогаш е поспокојно и посоработливо со Вашето бесценето
присуство бидејќи фобијата од груминг тешко се лечи
при трауматично искуство без Вас.

Вашето мало кутре
кое првпат се шиша

À PROPOS DE TUTU

salon za sisanja kucinja

сопствениците на кучињата се добредојдени
за време на ексклузивниот третман.

Во ТУТУ како и во
европските салони

À PROPOS DE TUTU

New Modern Stylist Fashionable Women's
Wear holder bag holder.

Exclusive Winter

COLLECTION

органска француска козметика адаптирана на специфичноста
на влакното, расата и чувствителноста на кожата на Вашето милениче.

во ТУТУ користиме исклучиво

À PROPOS DE TUTU

УСЛУГИ

Kапење со органска козметика

капење со природни шампони, нега на перничињата, чистење уши и очи со природни серуми, сечење нокти, фенирање, четкање, парфемирање
Наменет за редовно одржувани мали и мини раси на кучиња до 10кг со потреба од капење и чешлање
Цена: 700 денари
Цената на услугата за кучиња над 10кг според раса и специфичности е дефинирана во ценовникот изложен во салонот и ќе ви биде соопштена телефонски на
072 215 271

sisanje kucinja skopje

Шишање

шишање со ножички и стрижење, нега на перничињата, чистење уши и очи со природни серуми, сечење нокти, фенирање, четкање, парфемирање
Наменет за редовно одржувани мали и мини раси на кучиња до 10кг со потреба од шишање. Кучето е искапено, расчешлано и фенирано неколку часа непосредно пред да дојде во салонот.
Цена: 1.000 денари
Цената на услугата за кучиња над 10кг според раса и специфичности е дефинирана во ценовникот изложен во салонот и ќе ви биде соопштена телефонски на
072 215 271

Капење и шишање

капење со органски шампони, шишање со ножички и стрижење, нега на перничињата, чистење уши и очи со природни серуми, сечење нокти, фенирање, четкање, парфемирање
Наменет за редовно одржувани мали и мини раси на кучиња до 10кг со потреба од шишање, капење и чешлање
Цена за редовен третман (клиентот користел ТУТУ услуга во изминатите 2 месеци) : 1.200 денари
Цена за нередовен третман (клиентот НЕ користел ТУТУ услуга во изминатите 2 месеци) : 1.500 денари
Цената на услугата за кучиња над 10кг според раса и специфичности е дефинирана во ценовникот изложен во салонот и ќе ви биде соопштена телефонски на
072 215 271

Третирање со препарати против надворешни паразити

(суво нанесување на прашок или додаток на шампон при капење против болви и крлежи)
На кучињата со надворешни паразити не им е дозволен влез во салонот, но сепак доколку се констатира нивно присуство при третманот, истите ќе бидат соодветно третирани со претходно информирање на сопственикот и додатниот трошок ќе биде вкалкулиран во цената на третманот во тек. Овој итен додатен третман не ја заменува соодветната превентивна заштита од овие паразити
Цена: 300 денари